Midden-Brabant
info@floronnoordbrabantbaronie.nl

Midzomerplantenjacht

Midzomerplantenjacht


Evenementgegevens


In 2018 is FLORON 30 jaar en dat vieren we met de Midzomerplantenjacht.  Peter van Ruth en Harry van Loon waren in Tilburg de pioniers die ruim 30 jaar geleden systematisch de Wilde planten in kaart brachten en documenteerden. Mede uit hun inspanningen is de landelijke organisatie Floron ontstaan.

Als hommage aan de afgelopen jaar overleden Harry van Loon nemen de leden van de plantenwerkgroepen KNNV Breda en Tilburg u graag mee naar één van de eerste km-hokken die Harry in kaart bracht in de omgeving van Tilburg. Op deze dag is iedereen welkom, ook de plantenwerkgroepen uit de omgeving en iedereen die het leuk vindt een keer mee te gaan.

Doe je mee?

Zowel voor plantenleken als voor ervaren floristen worden in het weekend van 15, 16 en 17 juni in het hele land Midzomerplantenjachten georganiseerd. Gezellige planten-excursies om serieus te inventariseren óf eens kennis te maken met wat Floron doet. Op de website van Floron  staat een overzicht van alle activiteiten.

Fijn als je je aanmeldt, het verplicht je tot niets.

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen*


*Aanmelden is niet verplicht, maar voor ons prettig om het aantal benodigde gidsen te kunnen bepalen. Gegevens worden na de excursie verwijderd en niet voor andere doeleinden gebruikt.